вторник, 28 февруари 2012 г.

Добре дошли!

С много радост и вълнение започвам този блог като следваща стъпка в моето развитие и в развитието на уникалната мрежа от хора, които работят със светлината в името на доброто на всички.
Както може би знаете от две години има страницата със същото име в популярна социална мрежа, но моето лично чувство за свобода ми нашепна, че е време да се направи отделен сайт, в който всички материали свързани с духовното израстване да бъдат на едно място.
Целта на блога е отново да обединява хората в името на общата кауза - събуждане на колкото се може повече хора и повишаване  на вибрационното ниво на средата, в която живеем.
Ще се радвам на нашето приятелство и обмяната на опит.
Благодаря!.

1 коментар:

  1. Невена, поздравления за смелите крачки, с които вървиш към Светлината, и с които ни приближаваш един към друг!Твоята страница във ФБ беше първото място, на което открих потвърждения на собствената ми Истина(в която на моменти се съмнявах), открих и нови Истини, които споделях и продължавам да споделям със света.Варна е едно много любимо мое място, оказало влияние върху начина ми на мислене и възприемане на действителността още преди 12 години.Сега съм особено щастлив да получавам/обменям информация с прекрасно същество от този древен град, люлка на най-старата цивилизация в света.Преди близо година(на 14.02!) ти писах за пръв път на личния профил и ти благо_дарих.Сега пак ти благо_даря, Невена - за Любовта, за Светлината и за всичкото Добро, което правиш и предстои да сътвориш!Прегръщам те и те обичам!

    Митко Момчев

    ОтговорИзтриване