вторник, 15 май 2012 г.

Рестартиране на Мрежата 20 май 2012година


Рестартиране на Мрежата

20 май 2012година

След големия успех на Деня на Световно Освобождение, нашите усилия за планетарно освобождение продължават. Този път, ние ще се срещнем групи, големи или малки, индивидуално или по двойки, в точното време на слънчевото затъмнение на 20 май.

1. Отпуснете ума и тялото си като наблюдавате дишането си няколко минути

2. Визуализирайте колона от етерна Синя Светлина, излъчваща се от Галактическато Централно Слънце, преминаваща през тялото ви към центъра на Земята. Поддържайте тази колона от светлина активна за няколко минути. След това визуализирайте всички негативни елементи около земята премахвани от етерните и астралните нива заедно с техните негативни духовни технологии и магически инструменти и всички онези елементи ескортирани в Светлината от не-физически борци за свобода от Светлина. Визуализирайте как този процес се случва мирно и гладко по целия свят. Визуализирайте как най-сетне светът е свободен от духовно робство, свободен от всички зли Аркони, Рептили, демони, стихии и други негативни не-физически същества. Визуализирайте вибрацията на етерните и астралните нива, ставаща по-лека и по-ярка докато всички тъмни същества си заминават и остава само Светлината.

3. Визуализирайте напълно ново духовно бъдеще за човечеството, с ангели, феи, делфини, еднорози, духовни водачи и други същества от Светлина, населяващи етерните и астралните нива. Визуализирайте как са излекувани всички рани на човечеството, цялото човечество вдъхновено и напътствано от всеки, който има собствена връзка със собствената си Душа и Източника.



Няма коментари:

Публикуване на коментар