четвъртък, 12 април 2012 г.

Колко всъщност е забавно...

Колко всъщност е забавно когато познаваш себе си и се удивляваш колко много още има за откриване и колко много идеи за засаждане. Изключително е важно да прескочим себе си отвъд страховете си, ролите си и всичко, което не сме ние самите, за да можем изцяло да заемем мястото си като изпълнители на висшите си договори. Независимо кой е вашия начин - просто се освободете изцяло от схващанията на старата енергия, за да сме пълноправни творци на реалността в новата енергия. 
Всичко се случава все по-бързо и по-бързо, това е защото вибрациите се повишават, вълните се скъсяват както и времето между мисъл и сътворение също. Каквото и да става с емоционалното тяло е важно да се поддържа яснота на мислите и механизмът на пускането да е валиден - за болки, за хора, за роли и ситуации, в каквото и да се вкопчим това само би усложнило нещата. Нито материалните пречки, нито отровните хора, нито медиите могат да спрат вече промяната заявена и заработена съзнателно от толкова много майстори на светлината.

 Имало е моменти когато сте познавали себе си като такъв майстор, сега вдигнете глава, изискайте силата си от висшия си аз и изберете винаги да познавате себе си като майстори на енергията. Това е мое лично послание към всички мои приятели тук, но енергията на Михаил се усеща във всяка дума, защото сме семейството на Михаил и сме специални, сред милиарди същества на нас се падна тази чест - да сме на планетата на свободната воля и да изберем Светлината. 

Колко забавно може да е всичко това? Изберете да разберете, СЕГА! Прегръщам ви много.
Невена

1 коментар: