понеделник, 2 април 2012 г.

Завръщането на Дивата



Онази Дива, която живее във всяка жена и спи дълбоко дори във всеки мъж, това е Божествената Женска Енергия, която се завърща на Земята в пълния блясък на безусловната любов на Сътворението. 

Дивата Жена е тази, която винаги в сърцето си има любов в изобилие. Тя гали уличните котки и тича с кучета по плажа. Не прави разлика между добър и лош, когато става дума да издигне някого с любовта си. 

Действията й често изглеждат нелогични, като че ли не от този свят.
Тя честно чува, че така не било правилно, дори опасно – да се обича всеки, без дори да забележиш миналото му или какво е казал някога. Но Дивата знае, така й нашепва нейната природата, Богинята, която е в във всяка нейна клетка, любовта, която тече във вените й. 

Няма правилно и грешно в този свят, но изборът да донесеш Любовта е избор повдигащ, изпълнен с благородство и сила. Ангелите движат ръцете й когато докосва страдащите, затворени сърца, за да проникне в тях лъчът на Истината. 

О, тази Дива е толкова красива с нейното детинско поведение, с неугастваща й страст към малките неща, със сексапилното пламъче в очите й, дори когато е настоятелна или  строга, където и да стъпва израстват цветя. 

Дивата се завръща в света и дано светът е готов за идеите й.  Обзавеждането ще бъде сменено, пердетата ще бъдат изпрани, прозорците лъснати и Светлината ще прониква свободно до всяко кътче на планетата.  Идва пролетното почистване и това е Нейното време.  Самата планета е една прекрасна Дива, която заедно със своите сестри от всички измерения подготвя трапезата за празника. 

Дивата се завръща и всички ще се съоразяват вече с нея, защото силата й няма нужда от доказателства, това е сила, която твори добро. Доброто за всички е подкрепено от висшите светове, затова и борбата ще приключи. Дивата не търпи да бъде въвличана в битки, но думата й е закон, вселенски закон. 

Нека вратата на сърцето ви бъде отворена докато Дивата се завръща, за да не останете без прозорци. Това е цунами на Любовта, наводнение от Творчески заряд, Изобилие и Истина.

Нека Жената е свободна, за да познае Дивата в себе си. Нека се завърне сама към себе си. 

Нека Дивата сътвори света както го вижда Богинята, за да са всички щастливи, да живеят в Хармония и Любов и да възпяват всеки миг радостта си от това, че са живи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар