четвъртък, 29 март 2012 г.

Сватба ще има! Всички са поканени.


Сватбата между измеренията ще се случи. Тя неизменно се случва. На нея са поканени всички от страната на булката – божествената, женска енергия и от страната на младоженеца – божествената, мъжка енергия. И тези енергии не ще се обединят някъде на небето сред звездна заря, а вътре дълбоко в сърцата ни. Много учители са използвали тази метафора за женитбата. В  човешки план това е женитбата с Висшия ни аз – пълното сливане, а след него ще има още сливания, но всичко по реда на измеренията. 
 
Преди повече от 2000 години нашия, скромен брат дойде и каза : Сватба ще има! Всички са поканени, после се разходи по водата и показа колко лесни са чудесата ако имаш вяра колко зрънце. И ние се заприготвяхме за голямото събитие.  Никой не иска да отиде на собствената си сватба без хубави дрехи и без да си е уредил храната и местата за гостите, нали?. Затова трескавата подготовка отне много земни години, но какво са те в космическото време.  Нашите тела са хубавите ни дрехи, затова и от толкова животи все ги чистим и перем от старата карма, за да сме красиви и ослепителни за сливането в тази божествена любов. 

Сега много от нас усещат, че женитбата е близо. Подготовката е по-трескава от всякога. Всичко да се подреди, да се изчисти, да се поканят всички, да се оранизира голямото събитие.  И това е разбираемо. Ако нещо в подготовката се провали това ще коства много нерви и не дотам добри преживявания за всички. Представете си да отидете на собствената си сватба в последния момент – ще се наложи да се справите с всичко и едва ли ще се забавлявате много.  Да не говорим, че това не е изключено дори и ако всичко до най-малкия детайл е предвидено. Все пак това е нашата сватба. Ще дойдат роднини от близки и далечни измерения и всички, ние искаме те да видят само най-доброто от нас. 

Цялата тази история има за цел да сподели с всички вас колко е важно да се изчистим. Защото все чувам – хайде стига с това чистене, един път се живее, дай да се забавляваме – ее, да, ама не, аз искам на моята си сватба да се забавлявам, а не да се занимавам с готвача, или със столовете за гости и с какво ли още не и да пропусна толкова важно събитие.  

Нека се радваме на подкотовката както една млада булка се радва, че скоро ще бъде едно със своя любим. И това ще е съюз много далеч от земните ни представи за семейство. Това е едно начало на началата, което ще отприщи океан от любов, хармония и радост за всички роднини и за нас, разбира се, като главни герои в тази приказка.

И нека дружно да чистим, да перем и да изтупаме старите килими. Нека да се разберем кой какво ще свърши и да го направим. Нека поканим всички наши близки хора да се включат, защото това е както лична женитба така и една колективна женитба на човечеството с неговото висше проявление. 

Вече почти чувам веселия смях и музиката, и радостта ...защото както си го направим така ще е. Аз Съм сега заета с подготовката, за да Съм най-щастливата булка на света, даже как на света – в цялата Вселена!

П.П. Кумовете ще са Михаил и Вяра, ще ни венчае Христос, въпросът е кой ще нарисува поканите към човечеството?

Няма коментари:

Публикуване на коментар