четвъртък, 15 март 2012 г.

АА Йофиел - 02/11/11


Несъмнено днес не ви е лесно да намирате вратите там дето другите виждат само стени и да вдъхвате на своите братя и сестри куража да вървят напред  дори и с малки крачки.  Какво израстване е, не знаем,  давате ли си сметка и как да се покаже светлината през толкова завеси мрак нерядко е изглеждало дори и невъзможно.  Но учителите се разхождат между вас, съвсем обикновени, но не и за тях самите, които опитвали са неуспешно да се впишат в триизмерната матрица. И сега някои от тях четат и вътрешно се питат  - да не би и аз да съм......учител?  Питайте се, хубаво е и ако преборите се с егото ще видите, че толкова много има, което може да научите и другите. Да им бъде поне на тях по-лесно, нали затова преминахте през всичко, за да не минава и друг след вас, а да покажете на останалите, че там някъде има и една светла пътечка и ако се хванете всички за ръце ще минете заедно по-лесно и ще е по-весело. Безброй таланти и умения са скрити във всеки, това е истината. И всеки е учител. Просто някои души дойдоха смели и уверени, че могат да преминат и през сто завеси даже, ако решат и пак да носят факела на светлината. Кураж се иска във излишък да разбивате системи, да мечтаете нереалистично и да вярвате във феи. Но познайте какво? Ние ви аплодираме безкрайно и ви обичаме такива, каквито сте наистина.
Когато сърцето е отворено и леко, енергията преминава лесно и усещането е блаженство, радост, любов. Няма преграда, която да не можете да разрушите с намерение. Няма и сянка, която да не стопите с намерение. Няма и място, на което да не можете да отидете с намерение. Фокусирането на намерението е това, което движи енергията, дори и в ниските вибрации на третото измерение, всичко винаги се движи. И тези личности , за които стана дума, имат силно намерение да променят света – без да знаят точно как, без да имат карта за посоката  и дори без да има с кого да продължат, тях енергията им ги води. Всеки миг и всяка секунда – вашето Висше Аз знае накъде отивате, защо отивате там и  кого ще се срещнете.  Това, което е препоръчително е да се вслушвате в този указател, това вътрешно усещане, че макар на всички да им се струва грешно , за вас е правилно и толкова. Не е нужно да обяснявате или да се извинявате, когато всичките ви намерения са за най-висшето благо на всички, така и ще стане.
Помните ли как се учехте да плувате или да карате колело? Има един момент на отпускане, защото тялото вече има умения, които са вродени, а не са придобити в сегашния ви живот.  И всъщност карането на колело е едно спомняне на закона за равновесието и наместването на вашия център на тежестта спрямо този закон. При плуването пък е още по-лесно, когато се изключат  негативните програми и противно на всякаква логика на егото, вие се отпуснете във водата, изведнъж разбирате колко е лесно. Тези примери да ви изглеждат познати? Високите вибрации са вашето етествено състояние, и ако се отпуснете вътрешно и се доверите на вселената, на майката/баща Бог, на висшия си Аз и вашето сегашно въплъщение, може да се изненадате като разберете, че всъщност нещата са лесни и стават без усилията на егото да си ги обясни с неговата си логика. Има неща да се махат, но не и да се прибавят. Това, което си мислите, че трябва да се прибави, то си е във вас и си чака активацията. Даровете ви се активират при достигане на определено от вас самите ниво на вибрация. Няма как да ги пропуснете. Научете се да плувате във високите вибрации, защото не само, че можете, а и много обичате това. И когато сте радостни и се носите на крилете на щастието, то наистина е така, вие наистина се носите на крилете, на вашите собствени криле на щастието.
Аз съм ваш брат и много ви обичам, винаги сме до вас, вашето пътуване е безкрайна радост за нас. Ваш, Йофиел.

Няма коментари:

Публикуване на коментар