четвъртък, 15 март 2012 г.

Процесът на раждането – послание от Архангел Габриел 23/07/10


(превод)

Бихме искали да обсъдим с вас предизвикателствата, с които много от вас се сблъскват по време на родилните мъки на раждането на новата земя. Много от вас се чувстват изнервени, уплашени, несигурни, уморени. Искаме да ви кажем, че това са нормални човешки реакции на тази велика промяна. Когато енергиите започнат да се движат толкова бързо колкото в момента, това може да е доста разконцентриращо. Още повече, тези, които сте в човешка форма може би изпитвате многобройни емоции като, че ли по едно и също време. Още веднъж, нека ви уверим, че това е напълно нормално.

Нека ви го представим по този начин. Вие асистирате на раждането на новата земя. Вие сте добре запознати от доста време, че раждането или новото начало предстои. Точно като майка, която знае, че е бременна, вие всички преминавате през етапите на бремеността. В началото това беше страхотна новина. Беше ви трудно да повярвате, че ново раждане ще се случи! Колко вълнуващо. От дълго време го искахте, колко прекрасно. И въпреки всички възможни избори, които имахте като да се предпазите от това раждане или да прекъснете бремеността, вие сте развълнувани и я прегръщате с цялото си сърце.

Веднъж установила се идея във вас и симптомите започват. О, започва да ви се гади. Уморени сте. Започват странни прищявки за храни в едната секунда, а в следващата вече не можете да ги гледате. Не можете да спите добре и редовно се налага да отидете до банята. Но това няма значение. Това е просто неразположение и вие очаквате да се почувствате по-добре, защото разбирате, че това ще отмине и всичко си струва. Много родители, които очакват дете дори не споделят страхотните новини докато не са сигурни, че са преминали през опасния период и всичко наистина ще се случи.

И докато времето минава, идеята за раждането става все по-реална. Тялото на майката започва да се променя и расте. Започват да се правят планове. Къде ще живеем? Как ще изглежда нашето ново творение? Как ще го наречем? Имаме ли всичко необходимо за новото създание? Започвате да мечтаете и да си представяте това чудесно събитие, което ще се случи нататък по пътя. И докато очакваното раждане наближава идват много други, които предлагат своята подкрепа и вълнение за това, което предстои.

На майката започва да й става много некомфортно докато новото създание става все по-голямо и тежко за носене. Има болки в кръста. Емоционална е и плаче като, че без причина. Всички започват да се чудят, кога ще е ? Много планове и техники се използват, за да уверят, че раждането ще мине сигурно и удобно. И тогава магическото време настъпва. Ето това е най-накрая! Водите са изтекли и контракциите започват. И в началото двойката е много развълнувана, не могат да дочакат голямото събитие. Тогава контракциите стават все по-чести и по-чести, дори се застъпват. Като, че всичко се развива от само себе си.

И когато процесът се ускори, Мили Мои, тогава родителите или създателите започват да се чувстват извън контрол. Паникьосват се, страх ги е, че нещо може да се обърка. Ами ако не можем да направим това? Ами ако не сме готови? И в някои случаи, майките твърдят на висок глас, че са си променили решението и ако може да забравим за цялата тази работа!

Това, което се случва, Мили Мои, е, че по време на силното ускорение е лесно да изгубите картина за това колко сте отдадени на вашето невероятно създание. Както майката се паникьосва в края на родилните болки, много от вас започват да се паникьосват точно на ръба на сътворяването на новата земя. Мили Мои, нека ви уверим, че вие сте добре подготвени! Вие сте повече от готови за това. Затова поемете си дълбоко въздух, успокойте се и се съсредоточете отново върху чудото, което се случва направо пред очите ви. Това е радостно време!Това е всичко от нас за днес.

АрхАнгел Габриел

Чрез Шели Иънг
http://lightworkers.org/channeling/111249/birthing-process-channeled-message-archangel-gabriel

Няма коментари:

Публикуване на коментар