четвъртък, 15 март 2012 г.

Гуан Ин - 15/12/11


Дори и понякога да не усещате грижовната любов спускаща се към вас от небесата, знайте и имате вяра, че това е така. Нали затова толкова се обучавахте как да живеете в свят на по-високи вибрации. Моята грижа е винаги с вас и всеки етап от пътя ви е гарантирано, че ще имате всичката помощ, от която се нуждаете.

Когато получавате тези порции светлина толкова често, те се разпределят неравномерно в телата ви заради тежките участъци в тях, които пречат на енергията да тече. Това става и когато сте прекалено заети във външния свят и не дотам добре заземени. Насочването на вниманието навътре дори за няколко секунди ще позволят на енергията да заеме точните си места, да достигне там за където е била изпратена. Може да ви се струва странно, но колкото повече вниманието ви е насовено навън към материалната матрица, която виждате, толкова по-далеч сте от източника вътре в себе си, и това, че не сте добре заземени не се усеща като полет, а по-скоро раздразнение, разсеяност и неустойчиво внимание. Всички методи като съцерцание, визуализация, позитивни утвърждения, йога, медитация и др., които повишават вибрациите ви ви помагат да достигнете до себе си , да гребете с пълни шепи от собстветния си дух, който в един момент разбирате, че е наистина безкраен и след това нищо не е същото. Благодарността е тази сила във вас, която автоматично заземява всяка енергия, която е с по-високи от вашите вибрации. Радвайте се и на така нареченото хубаво и на така нареченото лошо, така този опит ще мине през вас и вие ще получите дара, който сами сте скрили в самото преживяване. Много хора не могат да приемат подаръците на собствената си съдба, други пък смятат, че заслужават пречките, за да се усещат силни, но това са само играчки в ръцете на децата, майсторите са благодарни и за всичко, приемат всичко и пускат всичко. Когато вие станете като гладкото корито на реката, вселенската река ще потече и ще тече винаги през вас, с цялата красота на сътворението.

Аз съм Гуан Ин. И в най-тежките си моменти ме повикайте, защото силата на любовта ми е като океан и ще достигне до вас без значение къде сте и как се чувствате. Вселената има за вас едно обещание – вие винаги сте заливани с безусловната любов на много същества и на самия Източник. Бъдете смели и прощавайте лесно, дори на себе си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар