неделя, 4 март 2012 г.

Призив за действие - Инелия Бенц


 Този текст получих като email от сайта на Инелия Бенц, благодаря на dreamland-bg.com за превода. Оригиналния текст с аудио записите с гласа на Инелия : http://ascension101.com/en/ascension-information/58-march-2012/200-call-to-action-financial-construct.html


Скъпи приятели,
Стъпките по-долу ще окажат реален ефект върху нашия живот персонално, както и върху планетата. Това е енергийна работа. И когато хиляди от вас се присъединят в едно намерение, то ще се прояви в реална, осезаема промяна. Тази статия беше разпратена на над 12000 човека, много от които ще я разпространят на техните близки, приятели и т.н. Сайта, където също е публикувана, към момента има близо 2 милиона зареждания и приблизително 1 милион уникални посетители. Моля ви да станете част от този оздравителен процес и да направите стъпките описани по-долу, както и да разпространите статията.
В момента преминаваме през огромна трансформация на Човешкия Колектив. И тъй като всеки един повишава своето ниво на вибрации, така заедно повишаваме вибрацинното ниво на Колектива като цяло. Когато това се случи хората ще се събудят. Лъжите ще излязат наяве и нечестната система ще рухне.
Това ни дава възможност да трансформираме нашите системи.
Няма съмнение в това. Нашата финансова система се променя.


•   Призив за действие, стъпка първа:

Обработете страха си от “финансов колапс”. Използвайте упражнението за обработване на страха. Обработете страха, че ще загубите това, което имате, работата си, дома си, благосъстоянието си, страха от глад, че ще загубите близките си, страха от война и всички други страхове, които могат да се появят, когато мислите, че финансовата система ще престане да съществува в близсо бъдеще. Обработете и безпомощността.

Ние сме склонни да омаловажаваме причините, поради които настоящата финансова система е грешна и в същността си е създадена да поробва. Но пък и нямаме нищо общо със създаването и. Ние сме родени в нея. И това беше истина допреди няколко години, когато започнахме да се пробуждаме като същности и сега вече можем да направим нещо по въпроса.

Сега, ние можем да я променим.

Парите не са нищо друго освен материализиране на естествена и свободно течаща енергия за поддръжка и изобилие, която съществува откакто съществува и света. Първоначално сме ги създали, за да можем да разменяме тази енергия по прецизен и полезен начин. Създавайки енергийна размяна, ние сме извън енергийния дълг. Енергийния дълг не е добро нещо, когато го имаме живеейки във физическата реалност. Повече за енергийната размяна и енергийния дълг може да прочетете в статията “ Дългът – брънка във веригата на поробването”.(това го превеждам в момента и ще го кача по-късно)

Чрез свързването с истинската енергия, която стои зад парите и чрез излекуването на нашите отношения с нея, ние не само ще променим нашата лична поддържаща система, но като пробудени същности можем също да трансформираме финансовата система на планетата в нещо, което е чисто, истинско, безукорно и поддържащо за всяко съзнаващо и несъзнаващо същество на планетата. Малцина обръщат внимание на факта, че когато излекуваме нашите лични отношения с парите, ние също така лекуваме и променяме нашата система. Поради тази причина считам за нужно да го подчертая тук още веднъж. И заради това ви моля да направите и втората най-важна стъпка в този колективен проект – намерение.


•   Призив за действие, стъпка втора:

Правете упражнението за “Свързване с енергията на парите” през следващите седем дни. Ако можете и почувствате нужда, правете го през целия месец Март. Но дори и да го направите само веднъж пак ще помогне.
Поставяте банкнота между дланите си, спокойно да си почива между тях (не я стискате). Нека изглежда все едно се молите, но ръцете ви просто да си почиват пред вас и да се чувствате комфортно. Позволявате на банкнотата да се затопли, нека дори да стане гореща. И разрешавате на тази топлина да расте, да ви обкръжи, да навлезе в живота ви. Поздравете я, прегърнете я.
След като го направите, благодарете на Елементала на парите, че се е изразил напълно пред вас. Отворете очи (ако сте ги затворили по време на експеримента) и пуснете парите настрани.


Две прости стъпки. Нека да ги направим!

Благодаря за подкрепата ви и непрестанната ви работа да пресъздадем една пълна с възможности реалност!


Прегръдки

Инелия

линк към преводите и повече подробности на български : 

1 коментар: