четвъртък, 15 март 2012 г.

Сен Жермен - Как да използваме виолетовия пламък



Въпрос : Как да използваме Виолетовия Пламък?

Невероятен инструмент за вас самите за настройване на енергийното ви състояние. Всеки миг способностите ви са във вас - толкова близо колкото вие самите решите. Обградени от Виолетовия пламък сте в сегашното и в безкрая от енергия. Представяте ли си безсмъртието в тези мигове на спокойствие и мир? То ви чака и винаги е било във вас. Скрили сте го от самите себе си, както все чувате. Поискайте ключовете, отговорите и уменията от самите вас. Приемете, че подкрепата е винаги с вас, без значение кога, във всички обстоятелства – океанът от безкрайна енергия е там, където винаги е бил. Отворете очи и вижте истината. Вижте и гледайте навътре, все по-навътре, за да намерите вратата. Помощта и енергията са бекрайни. Любовта е безкрайна – тя никога не свършва, не стига до край. Всичко продължава, продължава винаги, то по-скоро Е, то съществува винаги.

Виолетовия пламък е вода от кладенец, с нежни и силно изчистващи свойства за вашите тела и за аурата , която виждате около себе си (другите ви тела).
Спокойни и чисти сърца, вижте в себе си канала между небето и земята. Освободете този канал, отворете го. Пуснете сега енергията  да премине и да освети всичко от горе до долу. Енергията се трансформира, изчиства, зарежда. Всичко идва от безкрайния космос и се влива навсякъде около вас. Виолетовият пламък минава и вие целите сте окъпани от него. Изпълнете аурите си с него – всичките си тела и вдишвайте, вдишвайте тази благодат от Вселената и цялата безкрайна любов на Твореца. Колкото можете и ви е приятно останете в тази медитация с отворено сърце. От там нататък всеки ще усети въздействието на пламъка за освобождаване на всички стари товари и кармични наслагвания. Всичко се превръща в цветя, ако можем така да го наречем. Запалете пламъка в сърцето си, от там извира виолетовата светлина, която се разширява и пречиства телата ви. Оставете я да се движи и да излиза извън вас. Сякаш тази енергия ви съдържа в себе си. Насладете се на тази помощ и помнете, че вие сте тези, които отварят вратите и дават позволението за всичко, което се случва около вас. Чисто намерение от чисто, отворено сърце – и на всеки ваш повик ще ви бъде отговорено. Колкото по-нависоко се стремите, толкова повече възможности се отварят за вас и стигате високите нива на осъзнаването.

Поздравете се и се обичайте. Бъдете творци. От безкрайната глина на Вселената създайте своята скулптура. Всички ние ви помагаме когато имате намерение и знайте, че това вече се е случило. Чистата вяра ви доведе до новите хоризонти и новите енергии. Радостта – изживейте я, наслаждавайте се и се целете на високо в мечтите си.

АЗ съм Сен Жермен.

17 Ноември 2010

чрез NeVe Na

1 коментар: