неделя, 18 март 2012 г.

Активация Мадара, програма Варна

Днес, варненската група съвместно с  Уелнес център и център Розеа, след практиката на Ваня Стойчева ходихме до Мадара. Там тя направи много силна активация на женската енергия. Денят беше прекрасен, всички усетихме невероятния екстаз, който носи енергията на Богинята Майка когато бъде събудена и заземена.Време е тази енергия да затанцува в хармония с мъжката енергия и от този танц да се роди тази нова визия, която всички ние имаме за живот на Земята изпълнен с радост и любов.

* Програмата ни е да посрещнем изгрева на Равноденствието на 20/03, (който желае ще сме на плажа под Спортна зала) после от 11ч в залата Чи-денс Йога ( с мен ;). 
*Следва нова активация на Побити камъни на 22.03
* всеки вторник и петък от 18,30 в залата медитации
* на 24-25.03 - Семинара на Мартина и Тенислав в пресцентъра на ФК. - всичко това в гр. Варна.

Равноденствието и пролетта са на прага ни, днес беше толкова топло и приятно, че се усеща радостта на природата, която се пробужда за новия цикъл. Надявам се и всички ние, които сме от националната група на Служителите на Светлината да разцъфтим в прекрасната енергия на Любовта, да се синхронизираме и заедно да творим дните си занапред. Нека се обединяваме и си помагаме, всички имаме отгорност един пред друг за това да активираме и събуждаме енергии, програми и модели, които да помагат на всички хора, които живеят в нашата страна и на планетата.
Благодаря на всеки един, който някъде извършва тази дейност по заземяване на светлината.
Благодаря на всички групи, който извършват активации, почистване и разпръскване на светлината.
Благодаря и на всичките висши аспекти и същества, които оказват пълното си съдействие за прехода и еволюцията.
Нека се обединяваме, нека се събираме, нека заедно споделяме радостта.
Защото всички ние се пробуждаме като ЕДНО!
Светлина и Любов
Невена

Няма коментари:

Публикуване на коментар